Author Topic: Splitter crash  (Read 3116 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

morbidorbits

  • Community Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Splitter crash
« on: May 04, 2009, 11:47:21 PM »
Hi Stephen,

It's been a while since I reported a bug (in fact it's been a while since I used WM2) but I have an annoying crash when I link up a Splitter device.  See attached for an example.  If I try to connect the remaining Splitter port it crashes WM2.15 every time.

XP Pro
2g
Pentium dual core

Apologies if this has been logged already.

All the best
Jeff

jaf

  • World Machine Guru
  • ****
  • Posts: 140
    • View Profile
Re: Splitter crash
« Reply #1 on: May 05, 2009, 06:43:51 AM »
Confirmed on winXP X64.

morbidorbits

  • Community Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Splitter crash
« Reply #2 on: May 06, 2009, 01:48:44 AM »
I have found the Universal Splitter works without crashing WM2.15.  I couldn't locate a simple Splitter, so is the Universal Splitter the correct device to use to split a heightfield into multiple copies?

nikita

  • Testing Team
  • World Machine Guru
  • *****
  • Posts: 627
  • B.S. in Macro Science
    • View Profile
    • My WM Macros
Re: Splitter crash
« Reply #3 on: May 06, 2009, 02:41:22 AM »
You don't need a splitter, you can connect one output to multiple inputs.
"Every time you read or write beyond the end of an array, somewhere a fairy dies."
Richard Buckland

morbidorbits

  • Community Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Splitter crash
« Reply #4 on: May 06, 2009, 07:10:10 AM »
 :D  Thanks - that's one change I must have missed!   :D