• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
August 20, 2019, 03:25:09 pm

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!



Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by robbie63
 - September 06, 2011, 06:30:29 am
Ok,
I did it.

Robbie63
Posted by Stephen
 - September 05, 2011, 11:54:58 am
Hi Robbie,

Can you submit one of the crash dump files that World Machine creates upon crashing? Doing so would greatly help find the issue you're running into.

Cheers
Posted by robbie63
 - September 05, 2011, 05:05:57 am
Hi,
in Beta 2 it is the same problem. Every Macro is crashing Worldmachine.

robbie63
Posted by Stephen
 - July 19, 2011, 03:14:59 am
Hi Martin,

I've confirmed this issue and a fix for it will be in Beta-2.

Cheers!
Posted by Tangled-Universe
 - July 16, 2011, 02:00:18 pm
When I add an empty macro via "devices -> empty macro" and click in the node-network WM2.3 crashes.
Happens in both 32 and 64 bit versions.

Can anyone confirm?

Cheers,
Martin