• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
August 22, 2019, 06:12:22 pm

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!



Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Stephen
 - November 07, 2012, 04:28:12 pm
I am fairly certain the culprit is detailed in this post:

http://forum.world-machine.com/index.php?topic=1761.0

Double check your device wiring and make sure you do in fact have a primary input connected!
Posted by tactmasterzero
 - November 07, 2012, 02:28:59 pm
I'm experiencing this issue as well.

i use a 64 bit OS and my World Machine Properties are:

File version 2.0.0.0

Product version 2.2

Date modified 5/11/2010
Posted by Stephen
 - May 22, 2012, 03:36:09 pm
Hi guys,

I don't know how I missed this post -- can you confirm if you're still experiencing it with WM 2.3 Beta-3? If so can you provide more specifics (32/64bit, world file that shows the problem, etc)
Posted by Dreamcube017
 - May 17, 2012, 09:16:15 am
I know this was from way back in the past... but I'm having the same issue when trying to output a bitmap. What gives?
Posted by edgeArchitect
 - November 27, 2011, 08:23:43 am
Getting this CustomDev64 Error message when trying to save Heighfield File Output maps.

Is there a fix for this?


Thanks