• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
June 20, 2019, 02:51:39 am

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!



Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.
Other options
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by Stephen
 - November 21, 2012, 04:51:51 pm
Hi guys,

I've confirmed this and the fix is going into the next release.

I am targeting the official 2.3 release to happen within the next month, ideally within a week or so.
Posted by Hotshot
 - November 19, 2012, 12:43:17 pm
I can reproduce it .
It immediately changes the Erosion power when I move the filter streght. I do not even need to close the dialog
Posted by blackpixel
 - November 19, 2012, 05:35:14 am
I have found a bug in the erosion node in WM pro 2.3 beta 4 x64.
When Geological-time Enhancement is on the Erosive Power increases every time you change filter strength.

to repproduce:
- lay down an erosion node
- enable Geological-time Enhancement
- change filter strength -> erosive power increases
- close erosion dialog
- open erosion dialog again
- change filter strength -> erosive power increases again

Right now my workaround is to pipe a scalar parameter into "Multiscale Bias"

cheers