• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
April 18, 2019, 11:58:02 pm

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!


2d View Artifacting

Started by Hydrargent, May 14, 2015, 10:41:11 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hydrargent

Hi World Machine Forums,

I'm currently working on a large scale map, and I've come across an issue when using the 2d view to place layout polygons.
The terrain seems to artifact into a grid of irregular tiles, similar to a low-quality JPG but on a large scale.  I've tried messing around with the relevant preferences, to no avail.
This bug is really hindering my ability to properly place the polygons, and I'd like to figure out why it's happening, and what I can do to fix it.

I've taken and attached several screenshots of the issue.

Thanks,
- Hydrargent

Maximum-Dev

It's kinda streaming, if you stay on the same view for a while all tiles would be loaded.
That's because you are having a large network of nodes there. 2D view is giving you a good render without forcing you to build first.

Cubik

I had this problem and found that having 'use seem fixing' enabled under advanced layout options in preferences was causing it.  Try disabling it if you have it checked.
Simon van de Lagemaat
the Embassy Visual Effects
www.theembassyvfx.com

Quick Reply

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview