• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
May 26, 2019, 10:38:20 am

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!


e2's Encyclopedialize it! Ready for use!

Started by e2clipse, May 27, 2014, 12:34:53 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

e2clipse

May 27, 2014, 12:34:53 pm Last Edit: June 09, 2014, 02:46:30 pm by e2clipse
Ever wondered how they make the nice pictures inside an encyclopdia
With worldmachine and....not with this macro cause im about to build it
But it will look actually like one of those pictures with every layout you push through this macro! :P
If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe

Cool stuff, thanks for keeping up good work e2clipse!

e2clipse

If you are reading this your wasting your time :D

e2clipse

Oke so this one will be done once the snow macros has been released
:)
If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe


e2clipse

Oke if WM lets me i will trow this out tonight after im done written my lesson :D
If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe


e2clipse

June 09, 2014, 02:49:13 pm #7 Last Edit: June 10, 2014, 05:05:03 am by e2clipse
Yes yes its done :D
I am not very pleased about the controls,but then again i made this by accident
So i couldnt change to much,i hope everyone will figure out how to gwt the best look

And post some feedback + results!!! :o

Due to faulty input names a new download has been released
Its in one of the posts below...also in library!
If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe

Ok, i pluged in a heightfield to "default (heightfield)" port - does not build (stops at aboute 74%)
When pulgging into "new Port (heightfield)" - does not build (stops at aboute 74%)

Only "Default (mixed" port seems to give a result - but the resulkt dont have any colors, it´s just the "World color" of WM2?!

What am I doing wrong here? Or is this a bug?




e2clipse

Ow have i forgot to name the ports :o
Anyways

1th is primary
2nd is flowmap
3th is deposition

Also they arent optional,so connect them all
If you are reading this your wasting your time :D

e2clipse

I will fix that and re-upload Asap

Thanks for the feedback
If you are reading this your wasting your time :D

e2clipse

Fixed the names of the inputs

They should be clear now :D
If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe

With that out out the way, I got this nice´n´quick result  :D


e2clipse

If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe

This is a 2k res build... I plugged your macro after a custom one, that I am fiddling with - so 2k res takes 7mins, 4k will take about 1 hour, hehehe

e2clipse

If you are reading this your wasting your time :D

Onkelpoe

hmmm, expander was at 0.7 already... basically I just tested with your settings... just removed snow a bit ;)

e2clipse

The expander is a low frequencie filter so changes shoukd be very subtle
Specially on bitmaps
If you are reading this your wasting your time :D

Montreseur

I am having some issues getting this macro to work. Coverage looks incorrect and the heightmap is flattened upon building, has anyone else encountered this?

Nitric

Doesn't work for me on WM 2.6 for me. Just turns the land white with specks of blue.

Quick Reply

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview