Author Topic: Build resolution over 16.000?  (Read 2068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Septimus

  • Guest
Build resolution over 16.000?
« on: June 15, 2015, 12:05:29 PM »
Hi,

i have some problem with my Map (18x18 km). Only when i use build option, isnt finish my map. (Build is working over 5 days)
Green bar is ready, someone options are by 100% but the main build show me 22-72%. What is wrong?

I try to build current Device: 16x16 and part to part -> same problem. main build (Layout generator) say finish, but it isnt build.

I hope for help


best regards

--------------------------------------
- World Machine Prof.
- Intel Core i7-3770K CPU - 3.50 GHz
- Nvidia GeForce GTX 780
- 32GB (4x8GB) Corsair Vengeance DDR3 1600 MHz
- Main System - Sams. SSD 830 Series ATA 120 GB
- Games etc. - ST2000DM001 - 2TB

ilbiffi

  • World Machine Guru
  • ****
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Build resolution over 16.000?
« Reply #1 on: July 19, 2015, 12:00:13 PM »
Maybe the layout generator has got too much detail?

WFab

  • World Machine Guru
  • ****
  • Posts: 402
    • View Profile
    • Blog
Re: Build resolution over 16.000?
« Reply #2 on: July 19, 2015, 06:14:43 PM »
The program builds devices one by one, until you get to final output device in your chain.

1. Check if all the devices on the left of build dialogue at 100%. When they reach 100%, your build progress bar on the right should be finished as well.
2. 16x16 is a very large resolution for starting with a project, lower it down to, say, 4096x4096. Then check if the devices are building properly.