Author Topic: overlay view doesn´t work  (Read 829 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jerotv

  • Community Member
  • **
  • Posts: 1
    • View Profile
overlay view doesn´t work
« on: January 03, 2017, 05:02:05 AM »
Hi everyone.
I´m having a situation using overlay view.
I´m following this video tutorial:  https://www.youtube.com/watch?v=6X4BfUrFdEI

My overlay has 2 inputs: on one hand I´m using a chooser field to mix 2 textures taken from google earth. On the other hand I have another input (a clamp field). To my surprise, the overlay is showing the clamp field in black and white (as it was a 3D mask) ignoring colours and the mixed texture created by the chooser fied.

Here some screenshots:






Does anyone know what I´m doing wrong?
Thanks. Cheers.

WFab

  • World Machine Guru
  • ****
  • Posts: 369
    • View Profile
    • Blog
Re: overlay view doesn´t work
« Reply #1 on: January 04, 2017, 07:33:38 AM »
May I see your settings in both file input nodes? Also, the settings dialog for the overlay view too.

WFab

  • World Machine Guru
  • ****
  • Posts: 369
    • View Profile
    • Blog
Re: overlay view doesn´t work
« Reply #2 on: January 04, 2017, 07:39:29 AM »
I would suggest joining the World Machine facebook group too. You will get quicker responses there. Forums have been inactive for months now. Here's the link:

https://www.facebook.com/groups/1129290317110212/

And since this is the guest forum visible to non users as well:

Note: To people joining this group, please respond to the message I send after the join request. Marketing people and spammers are not welcome.