• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
April 22, 2019, 07:10:33 pm

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!


Problem with Tile File Input node & scripting

Started by Nanopixo, June 27, 2017, 07:05:23 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nanopixo

Hi,

Here the context: I'm working with large tiled terrain of 16,384km terrain at a resolution of 0,5m/pixel (64x64 tiles) and I often need to use the TileFileInput Node for importing the terrain in WM and doing some filter on it. For production wise I created a simple script for opening the scene, enabling group in order, using specific extent and build tiles.

So what's the problem ?? So, when I manually open the WM file and open the Tile file Input node I alway put the performance cache tot the maximum and do a ResetCache/preload Cache and after that, the tile build is incredibly fast, but if I don't do it, the tile build is really slow and I lost a lot of production time. I tried to save the WM with the this current state, but when I reopen the scene, the performance cache slider is back to default value.

So, my main problem is when I run my script, I would like to modify the performance cache value before going into build process but I don't know at all if it's possible or not ??

Does someone could help me on this problem ?


Quick Reply

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview