• Welcome to World Machine Community. Please login or sign up.
 
August 22, 2019, 07:36:08 am

News:

Read the Development Diary for an inside look at World Machine's progress!


Is the latest Geoglyph 2 patch buggy or the problem is on my end?

Started by Pecek, December 10, 2017, 01:45:11 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pecek

I know this isn't a World Machine related error, but since Quadspinner still don't have a forum I don't really know where should I bring this up(I already sent an email to quadspinner). So, after updating to the latest Geoglyph(2.2.0.321) basically every new macro is making lines across the terrain(the ones from GG1 work well as far as I can tell, but every GG2 macro looks like this(well, I didn't tried all of them, but the first 6-7 did this) - this is the Alien macro(with default settings) and Aperture(default settings with 6 iteration). Anyone else experiencing this issue? As far as I can tell it's impossible to roll back to any earlier version so I really don't know what to do now. I'm not sure if it matters, but I'm still on WM2.3.7(as GG2 isn't fully compatible with WM3 yet), with the latest AMD drivers(r7 1700, r9 fury).


Quick Reply

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:

Shortcuts: ALT+S save/post or ALT+P preview