Author Topic: World Machine 2 Release Countdown Thread  (Read 26432 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohnnyBoy

  • Community Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #20 on: July 04, 2008, 06:28:27 AM »
Installed WM2, love the new features, but every time I launch the app I have to re-enter my User Name and registration code. Any clues how to have it just launch normally as if it's not the first install?

I'm having the same problem on 64-bit Vista. I've tried running the 32-bit version and it also asks for Username and registration every time I launch WM2.

latego

  • WM Pro Beta Tester
  • World Machine Guru
  • ****
  • Posts: 70
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #21 on: July 04, 2008, 09:32:36 AM »
Installed WM2, love the new features, but every time I launch the app I have to re-enter my User Name and registration code. Any clues how to have it just launch normally as if it's not the first install?

I'm having the same problem on 64-bit Vista. I've tried running the 32-bit version and it also asks for Username and registration every time I launch WM2.

Vue has the same problem and the work-around is to run it as administrator.

Bye!!!

enablerbr

  • Community Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #22 on: July 04, 2008, 09:35:24 AM »
having the same issue of having to re-enter my details on every launch. i'm a vista home premium 64bit user. having looked at the world.ini file. theres a space where my details should be. so i'm gonna take a wild guess at it being to do with security settings and placing world machine in the program files folder.



latego is right. right click on the worldmachine exes. select properties. select compatibility. then tick "run this program as an administrator" box.
« Last Edit: July 04, 2008, 09:40:17 AM by enablerbr »

JohnnyBoy

  • Community Member
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #23 on: July 04, 2008, 10:03:50 AM »
That works, thanks guys!

JimB

  • Community Member
  • **
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #24 on: July 04, 2008, 11:50:11 AM »
Yup. Worked for me too, many thanks.

Remnant

  • Author
  • World Machine Guru
  • *****
  • Posts: 2311
    • View Profile
    • http://www.world-machine.com/
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #25 on: July 04, 2008, 12:08:43 PM »
Hey guys,

interesting that neither myself or any of the beta testers used Standard (non admin) accounts to try that one. :) I'll pin it to a FAQ list for WM2.

Cheers
-- Stephen Schmitt
- Creator of World Machine

lemo

  • Community Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #26 on: July 04, 2008, 05:45:10 PM »
All works here! Happy 4th to all!
My first attempt  :D

Lemo

enablerbr

  • Community Member
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #27 on: July 04, 2008, 05:51:12 PM »
Remnant i am running as an admin account and i still had that issue.

JimB

  • Community Member
  • **
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #28 on: July 04, 2008, 06:08:45 PM »
Remnant i am running as an admin account and i still had that issue.
Me too.

Remnant

  • Author
  • World Machine Guru
  • *****
  • Posts: 2311
    • View Profile
    • http://www.world-machine.com/
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #29 on: July 04, 2008, 06:37:05 PM »
Interesting.. are you running under XP or Vista? I've tested on both with no problems, but those were both on admin accounts.
-- Stephen Schmitt
- Creator of World Machine

JimB

  • Community Member
  • **
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: World Machine 2 Release Countdown Thread
« Reply #30 on: July 06, 2008, 04:27:01 AM »
Vista 64bit, and launching the 64bit version of World Machine.